Southwestern Advantage Kitapları Türkiye'de

Southwestern Advantage Kitapları Big Apple Company farkı ile Türkiye'de sizde Amerika'nın en popüler çocuk kitap serisine sahip olmak için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Ask Me! (Bana Sor)

“Eğlenceli Gerçekler” ve “Bunları Biliyor Musunuz?” özellikleri ile bu seri; çocukları eğlendirirken düşündürecek! Memeliler, Ürpertici Sürüngenler, İnsan Vücudu, İnsanlar ve Yerler, Eski Zamanlar, Dünya, Sürüngenler ve Kuşlar, Uzay, Bitkiler, Bilim, Dinazorlar ve Tarihten Satırbaşları kitapları ve defalarca kullanılabilir 2 adet sticker kitabı ile “Bana Sor” seti çocuklarınıza kendi hikayelerini yaratma imkanı sunacaktır.

 

 

 

My Fun With Words!

Bu iki sözlük çocukları, kelimeleri özgürce kullanmaya cesaretlendiren bir anlayış baz alınarak yapılmıştır. Kelimeleri resimlerle bağdaştırarak, tanımları öğretir.

“My Books” (Benim Kitaplarım)

Bu dört kitap çocuklara; okumayı, temel matematiği, renkleri ve şekilleri öğretmek için düzenli, parlak ve büyük resimler kullanılarak şekillendirilmiştir. Bu renkli ve çekici kitap serisi çocuklar için bakış açısı, tartışma ve günlük objeleri etiketlemede eşsiz bir yol göstericidir. Ayrıca okuma becerilerini geliştirmeye yardım eder.

 

Explore & Learn (Keşfet ve Öğren)

Hem fotoğraflarla hem de resimlerle, iyice araştırılmış ve harika örneklendirilmiş bu 6 kitaplık set; aktiviteye dayalı bir eğitim için tasarlanmıştır. Her kitapta bir eğitici başlık seçilmiş ve bu başlık quizler ve kelime kutuları gibi projelerle, hikayelerle, fotoğraflarla, örneklerle tanıtılmıştır.

Explore & Learn seti, “My Amazing Human Body” (Şaşırtıcı Vücudum) CD-ROM’unu da içerir. Çocuklar temel anatomi hakkında herşeyi bu CD’lerden öğrenebilir.